Winter Arena – a venture arena event

Winter Arena – a venture arena event

Välkommen till Winter Arena, ett matchningsevent för juniora entreprenörer och innovatörer som behöver stärka sina team.Vi bjuder in till en eftermiddag med pitchar från bolag, inspiration, och mingel. En chans för dig som vill arbeta med, eller driva en startup i regionen att mingla och knyta nya kontakter.

Det finns 150 platser – först till kvarn gäller. Passa på och anmäl dig redan nu för att vara säker på att du får en plats.

Winter Arena är en del av Venture Arena där vi årligen matchar innovatörer med kompetenta och driftiga nyckelpersoner och kapital.

Winter Arena arrangeras av LiU Innovation och LEAD.

För mer information besök www.venturearena.se

Välkommen!

 

Pitchande bolag/projekt

LC Optic, pitchas av Iryna Valyukh
LC Optic utvecklar en ny typ av avbildande ellipsometer som är billigare, snabbare och enklare att använda. Dessutom kan den föreslagna ellipsometern ha nya tillämpningar inom biologi och medicin, samt att den också kan används som mobila enheter.

LC Optic söker en erfaren entreprenör med kunskap om den industriella marknaden.

AWR (Automatic Wheel Rotator), Pitchas av Sam Smedberg
AWR gör en automatisk hjulroterare för alla typer av fordon som har hjul med däck. I första hand tillämpbar för äldre bilar och fordon som står stilla en längre tid, t.ex. i beredskap. Syftet är att förhindra att hjulen blir ovala när de står stilla under en längre tid.

AWR söker en eller fler entreprenörer som vill slå sig samman med idéägaren och bilda bolag.

Ahead, pitchas av John Gabrielsson
Ahead är en plattform som ger människor möjligheten att skapa och ta del av en crowdsourcad bild av vad som händer på olika platser i världen.

Ahead söker mentorer och teknisk expertis.

Share-a-bike, pitchas av Erik Örjehag
Share-a-bike utvecklar en tjänst som låter privatpersoner hyra ut sina cyklar. Vi planerar också att möjliggöra privata cykelpoler för t.ex. bostadsrättsföreningar eller företag som vill tillhandahålla cyklar för sina boende respektive anställda.

Share-a-bike söker designer/UX, sälj- och marknadsföringskompetens.

SiliSilks, pitchas av Wahajat Ali
SiliSilks skapar en produkt som hjälper oss att minnas alla de där sakerna vi så lätt glömmer genom att skjuta upp dem.

SiliSilks söker seniora advisors som kan ge stöd i affärsprocessen.

Osslife ABF Skäggetorp, pitchas av Osman Hassan
Osslifes projekt innebär att få fram tabletter som reducerar en del av kolmonoxiden och tjäran rökaren andas in efter man tagit ett halsbloss av en cigarett.

Osslife söker en samarbetspartner som kan driva forskningen vidare mot att få fram produkten.

Stylaero, pitchas av Oscar Jönsson
Stylaero skapar nästa evolution inom människa-dator interaktion och en framtid för sömlös datorstyrning. Stylaero Board är en plattform som låter användaren styra en dator med nästan vilket objekt som helst. Istället för att styra bilspelet med tangentbordet, använd Stylaero Board och styr med din favorit leksaksbil istället.

Stylaero söker teammedlemmar att bygga företaget vidare.

Scrap Galaxy, pitchas av Jesper Tingvall
Scrap Galaxy är ett local multiplayer game och dey första steget för att starta ett lokalt spelföretag som är dedikerat till datorspel.

Scrap Galaxy söker en entreprenör med affärs- och marknadskunskap.

Lifee, pitchas av Hanna Johansson
Lifee är aktivitetsarmbandet som tänjer på gränserna mellan spelens värld och den riktiga världen. Med Lifee på armen samlar du in poäng som du kan använda i det tillhörande mobilspelet Lifee Spirits.

Lifee söker säljfokuserade och seniora resurser med bakgrund inom hårdvarusektorn.