Träffa Östergötlands mest innovativa samhällsförändrare

//Träffa Östergötlands mest innovativa samhällsförändrare

Träffa Östergötlands mest innovativa samhällsförändrare

Träffa Östergötlands mest innovativa samhällsförändrare

Under hösten 2016 antogs tio drivna studenter från Linköpings universitet till LiU Impact Factory. Under året har de arbetat hårt och levererat resultat långt över förväntan – deras inverkan på samhällsutvecklingen är redan synlig. Nu är det dags för teamen att lämna programmet och ta omvärlden med storm, men först ska vi fira av dem – och du är inbjuden.

Linköpings universitet är fullt av studenter som vill göra skillnad. LiU Impact Factory är ett förinkuberingsprogam och skapades för att ge de mest drivna studenterna en möjlighet att förvandla sina idéer inom social innovation till verklighet.

 

Torsdag 27 april är det dags!
Skriv upp dig på gästlistan i Linköping, Norrköping eller båda – klicka här

Linköping, kl. 09.00 – 10.00
DoSpace, Teknikringen 10 Meet-and-Greet med teamen

Norrköping, kl. 14.00 – 17.00
Coffice, Laxholmstorget 3 Presentationer från teamen

 

Årets team är:

Bred Blick är teamet som tillsammans med nya svenskar höjer blicken och berättar engagerande historier för alla, av alla.

Edvira har redan hjälpt tusentals lärare komma igång med programmering. Nu ger de lärare och kommuner verktyg för att själva utveckla eleverna vidare.

Lingonkollektivet sätter mens i centrum för skolans samtal om jämställdhet och rätten till sin egen kropp, oavsett om du är hen, hon eller han.

SIOS utvecklar framtidens autonoma växthus som bidrar till minskat mats- vinn, ökad lokal produktion och ett snyggare IoT-baserat hem.

Worldish vill bryta språkbarriärer och skapar därför nästa generations över- sättningslösning för akutsjukvården.